lördag 6 juni 2015



VECKA 25 ÄR HÄR

Hallå hur hamnade vi här? Det var ju vecka 15 typ igår?
Lika långsamt som tiden gick i början, lika rasslande snabbt går det nu. jag hänger knappt med längre. jag känner ju att hon växer där inne men kan ändå inte riktigt förstå. Appen signalerar om att 60 % av hela graviditeten har gått och att det är 15 veckor kvar innan bebis är beräknad att komma.
Om 5 små veckor är vi alltså inne i vecka 30 och efter det är det ju bara slutspurten kvar ju?! GALET!
Men det är klart, dom där sista veckorna kommer säkert kännas evighets-långa igen?

Nåja, jag fortsätter väl med min lilla magvisning och uppdatering för dom som nu kan tänkas tycka det är intressant?
- Blivande Mormorn och Farmorn kanske, är ni med mig? haha ;-)

Magen på morgonen i vecka 25.
Tycker den ser lite fjuttig ut såhär på bild men den brukar expandera under dagen för att sen explodera i volym på kvällarna.

Okej då kör vi. Denna vecka vecklas hon ut till hela....33 cm!!! *applådpaus* och lägger på sig från 680 till 790 gram i vikt *dubbelapplåd* Hon har alltså fördubblat sin vikt på 4 veckor, så imponerande.
Konster hon håller på med där inne nu är bland annat att knyta sina småsmå händer och ta tag om fötterna < 3 Ögonen är nu fullt utvecklade och har ögonfransar men ögonlocken förblir slutna ett tag till.
Enligt appen har hon nu utvecklat ett korttidsminne och har börjar drömma (!!!). Hon är mycket aktiv i detta skede och du märker troligen skillnad på en spark från en liten fot och en puff från en hand (jajamen!).

Krämporna lyser fortfarande med sin frånvaro *tack tack tack* vilket är en stor lättnad, dom kommer nog tids nog ändå. Det enda jag känt av denna vecka är att jag är mätt hela tiden, det är som att hon tar upp all plats där inne och att inte mycket blir kvar för mina organ, typ magsäcken. jag vet inte alls, men det känns så? 
Stora portioner mat går tyvärr bort och nu är det lite och ofta som gäller. 
Jag tackar gudarna för drickkvargen, den kan jag sippa på lite hela tiden. och blåbärssoppa! varför har jag aldrig ätit blåbärssoppa förut? så himla gott.



I övrigt blir jag fortfarande så glad varje gång det sprattlar och sparkar innanför huden på mig, tänk att rörelser från en sån liten person kan betyda så himla mycket?
och framkalla såna stora känslor.
Ja jösses, snart är vi mamma och pappa jag och Tobben, så fint, och lite skrämmande :´) fast på sätt och vis är vi ju det alla redan till vår lilla tjej, vi har henne bara ett skinnlager in än så länge. 

Du är så bästbästbäst vår lilla lilla fina tjej < 3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar